De Vierdaagse 2016

De Nijmeegse Vierdaagse vindt plaats van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli 2016. Het wordt de 100e editie!

We zijn op zoek naar 1 grote sponsor die Vierdaagse.com wil sponsoren voor de 100e 4daagse: meer informatie

Inschrijven voor de 4daagse

Vanaf 1 februari kun je je inschrijven voor de Vierdaagse van 2016. De inschrijving gaat weer plaatsvinden in 2 inschrijfperiodes. De regels zijn dit jaar wel wat anders dan in voorgaande jaren. Dat komt doordat het dit jaar de 100e editie wordt.

Meer informatie over inschrijven

De routes

De Vierdaagse van Nijmegen kent iedere dag een andere route door het Gelderse, Brabantse en Limburgse land in de wijde omgeving van de stad Nijmegen.

Tijdens elke wandeldag staat een andere plaats centraal in de route. Zo hebben we de dag van Elst, de dag van Wijchen, de dag van Groesbeek en tot slot de dag van Cuijk. Dan vindt de glorieuze intocht plaats op de Via Gladiola.

Vierdaagse tv

Op Vierdaagse tv vind je in de Vierdaagseweek live beelden van de webcam. En je vindt er informatie over de 4daagse op tv. Een handig overzicht van de meest interessante 4daagse programma's.

Als je volger wordt van onze Twitter @vierdaagse_com krijg je 5 minuten voor aanvang van landelijke tv programma's een bericht.

Zie Vierdaagse tv

Foto's

Tijdens de 4daagse worden er heel wat kiekjes gemaakt. Een overzicht van foto's die op het web worden gepubliceerd.

Zie foto's

Wandel producten

Op Vierdaagse.com vind je ook een overzicht van allerlei handige producten die je als Vierdaagse wandelaar van pas kunnen komen. Van koelhouders tot wandelschoenen. En van Vierdaagse app tot wandelcoaching.

Zie Wandel producten

De Nijmeegse Vierdaagse Afstandsmarsen vinden plaats van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli 2016.