Als je volger wordt van onze Twitter @vierdaagse_com krijg je 5 minuten voor aanvang van sommige Vierdaagse tv programma’s een bericht.

Vierdaagse TV en Webcam

Webcam – livebeelden

Ook dit jaar brengen we weer livebeelden via diverse 4daagse webcams. Hieronder vind je de livestream van Nu.nl. En we hebben 2 streams van Omroep Gelderland.

Er wordt niet altijd uitgezonden op onderstaande streams. Is dat het geval, wacht dan even of kom later terug en probeer het opnieuw.

Webcam Nu.nl

Webcams Wedren Omroep Gelderland

Vierdaagse TV en webcam

Dit jaar is er weer het internet tvkanaal Vierdaagse TV van de organisatie. Je kunt er live beelden bekijken van de Wedren en de Vierdaagse Nijmegen wandeltocht. Verder zijn er tips voor wandelaars en andere filmpjes te bekijken.

Ga naar de site

Het gevoel van de Vierdaagse

De KRO brengt van dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli dagelijks rond 21.30 uur Het gevoel van de Vierdaagse weer op tv (Nederland 1).

Dit programma wordt gepresenteerd door Fons de Poel en Erik Hulzebosch. Het volgt het wel en wee in het wandellegioen met portretten van betrokkenen en met bijzondere 4daagse verhalen. Verder zijn er reportages, sfeerverslagen en portretten van wandelaars.

Uitzending gemist? Bekijk Het gevoel van de Vierdaagse van 2015: dinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

Zie ook http://www.kro-ncrv.nl/hetgevoelvandevierdaagse

SBS6

SBS6 zendt van 20 tot en met 24 juli (maandag t/m vrijdag) De Vierdaagse uit. Het programma begint iedere avond direct na Shownieuws (op de late avond). Presentatie: Marlijn Weerdenburg.

Marlijn Weerdenburg is op en top wandelaar van huis uit. Ze doet nu voor SBS6 mee aan de Nijmeegse 4daagse en presenteert vanuit die rol het programma. Je kent haar misschien als hoofdrolspeelster in de serie Danni Lowinksi.

SBS6 besteedt op TV elk jaar veel aandacht aan de 4daagse

SBS6 nieuwsprogramma Hart van Nederland zal in de Vierdaagseweek ook aandacht schenken aan de Nijmeegse 4daagse.

Programma gemist? Bekijk de uitzendingen van 2015: maandag – dinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

LOKALE TV NIJMEGEN – N1

De lokale omroep uit Nijmegen N1 verzorgt dagelijks uitgebreide 4daagseTV uitzendingen.

Elke dag:

  • 10.00 uur: nieuwe updates
  • 14.00 uur: nieuwe updates
  • 18.00 uur: De Vierdaagse loopt door
  • 20.00 uur: Vierdaagsejournaal
  • Daarna: Vandaagse

Verder zijn er nog de volgende programma’s: Villa Vierdaagse (van de Wijchens omroep), Stappen in de stad en bijzondere afleveringen van Koken met Coenen en Bijzondere mensen. Pierre van Meegen zorgt dagelijks voor een filmisch verslag van de Vierdaagsefeesten.

Bekijk de livestream op N1.

OMROEP GELDERLAND – INTOCHT LIVE OP TV

Op vrijdag 24 juli zendt TV Gelderland van 14.00-18.00 uur live de intocht over de Via Gladiola uit. Harm Edens, Sonja Booms en Corine van Dijk doen uitgebreid verslag van de tienduizenden wandelaars die op weg zijn naar de finish, naar dat felbegeerde kruisje.

Verder zendt TV Gelderland van maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli om 18.20 uur het Vierdaagse journaal uit. Dit wordt daarna elk uur herhaald. Presentatie: Harm Edens.